Tarieven

Wat kost een website?

geldHoeveel het maken van een website kost, hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Het prettige van een WordPress-website is dat veel programmeerwerk al voor u gedaan is. Het programma WordPress zelf is zogenaamde freeware. Er bestaan daarnaast enorm veel gratis thema’s en extra gereedschappen (plugins) die, afhankelijk van uw wensen, als uitgangspunt kunnen dienen voor uw site. En er is als laatste – niet onbelangrijk – punt dat u de site zelf kunt bijhouden en wijzigen.

U weet natuurlijk zelf het best wat u nodig heeft. Een kostenplaatje voor een standaard presentatiewebsite vindt u hieronder. Het gehanteerde uurtarief bedraagt €52,50 excl. btw.

De kosten (excl. btw) van een eenvoudige website op een rijtje

Webhosting €69,95 p.j.
Vooroverleg om wensen te inventariseren (2 uur) €105,00
Aanvragen domeinnaam, aanmaken database, e.d. €25,00
Daadwerkelijk inrichten van de site €210,00
Nabespreking en training (3 uur) €157,50

Op verzoek kan ik uiteraard een op maat gemaakte offerte bieden. Zo is het heel goed mogelijk dat de inhoud van een bestaande website overgezet kan worden naar een nieuwe mobielvriendelijke versie. De kosten zullen dan aanzienlijk minder zijn. Neem contact op voor een offerte op maat.

Een voordeliger alternatief

Uiteraard is het mogelijk om de site helemaal zelf op te bouwen en in te richten. Dan vervalt de 4e kostenpost (€210,00) en volstaat de WordPresstraining.
Tijdens de training komt aan bod

  • enige achtergrondinformatie over WordPress
  • het aanmaken van nieuwe pagina’s, berichten en menu’s
  • het installeren en de werking van thema’s
  • het installeren en de werking van plugins en widgets
  • het plaatsen van allerhande media
  • de beginselen van html en css en waarom u dat goed kunt gebruiken

Vervolgtraining op maat

Mocht u hierna nog een vervolgtraining wensen, dan is dat mogelijk tegen een tarief van €50,00 per uur. Vervolgtrainingen worden afgestemd op de vragen van de klant. Die kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met speciale plugins, het bewerken van de css-bestanden en de php-pagina’s, en dergelijke.

* Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw en eventuele reiskosten (€0,20 per km)

Reacties zijn gesloten.