Voorkleur-advies

Erna Schmidt van Voorkleur-advies had jaren geleden zelf haar site ontworpen en gerealiseerd. Belangrijk uitgangspunt daarbij was dat de pagina’s er qua kleur allemaal uniek uitzagen. De achtergrondkleuren waren zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. De laatste tijd kreeg ze van haar klanten vaak de opmerking dat de site zo slecht te lezen was op een mobiele telefoon. Het werd dus tijd voor een mobiele versie, maar Erna hoorde van verschillende kanten zoveel verschillende verhalen over kosten, over hackrisico’s, over van alles en nog wat voor problemen, dat ze er niet toe kwam om de stap te zetten.
Maar door een gelukkige samenloop van omstandigheden kwamen we er over te spreken. Ik stelde voor om vrijblijvend een opzetje te maken. Hier een paar van haar reacties:

  • Goh Joost, ik begin er blij van te worden. Ziet er moderner uit zo en lijkt toch op de oude, waar ik zo aan ‘gehecht’ ben.
  • Wat kan jij snel werken!
    En ik ben helemaal verguld met hoe het kan worden, en dat ik ineens weer meedoe in de moderne tijd.

Door gebruik te maken van een zeer basaal thema (SoSimple), waarvan de css eenvoudig kon worden gewijzigd, en met behulp van wat externe plug-ins (waarmee ik de achtergrond per pagina kon beïnvloeden),  is de site vrijwel precies hetzelfde geworden als de oude site, waaraan Erna zo gehecht was. De site is nu natuurlijk wel mobielvriendelijk en eenvoudig zelf bij te houden.

Reacties zijn gesloten.