Website Myzet, docente grafische trainingen

mac_scherm_600x493_myzetIedereen is druk en niet altijd met wat het belangrijkste lijkt op dat moment. Zo klopte ik bij Webuplease aan.
Mijn website was gehackt en het kwam er niet van om opnieuw te starten. Joost vroeg naar mijn wensen en ging direct aan de slag. In WordPress paste hij een template binnen no time aan met mijn informatie en voegde daar eigen info aan toe om binnen een dag een basis te presenteren die mij hoop gaf.

2 dagen later …

…was die basis uitgebouwd tot een website waarmee ik voor de dag durfde te komen. Toch wachtte ik daar nog even mee. Ik kon eenvoudig zelf aan de slag om alle informatie eens kritisch te bekijken en daar waar nodig aan te passen. Online met direct resultaat.
Binnenkort zal ik deze website gaan tonen bij mijn contacten en ik weet zeker dat dat nieuwe mogelijkheden oplevert.
Webuplease zorgde net voor dat steuntje in de rug waardoor ik nu wél een website heb. Wat anders nog maanden had kunnen duren. Joost, dank je wel voor je begrip, tijd, inzet en het omzetten van woorden in daden!

Myzet

Reacties zijn gesloten.