WordPress

WordPress: een veelzijdig en gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Miljoenen gebruikers wereldwijd.

Steeds vaker willen klanten hun website zelf kunnen onderhouden. Men heeft gehoord van systemen als WordPress en Joomla en weet dat het steeds eenvoudiger wordt om zelf de site aan te vullen en aan te passen. Toch ervaren veel mensen ook nog dat het moeilijk is om de eerste stap daadwerkelijk te zetten. Webuplease maakt het u makkelijk. Voor u geen zorg rond het aanvragen van een domeinnaam of het aanmaken van de benodigde database. U kunt zich volledig richten op de vraag welke eisen u stelt aan de inrichting en vormgeving van uw site. De administratie en het contact met de provider doet Webuplease.

Laat Webuplease u op weg helpen

  • Webuplease bespreekt met u het aanvragen van de domeinnaam, Webuplease maakt de noodzakelijke database aan en verzorgt indien gewenst de verdere administratieve afhandeling.
  • Er worden afspraken gemaakt over de opbouw van de menustructuur, de functionaliteiten en eventuele extra wensen met betrekking tot bijvoorbeeld kleurstelling en typografie.
  • Vervolgens bouwt Webuplease de site met een zorgvuldig gekozen thema dat aansluit bij de wensen van de klant. De site wordt ingericht. Indien mogelijk levert de klant alvast teksten en fotomateriaal; als dat nog niet kan, zal Webuplease gebruik maken van dummy teksten en afbeeldingen.
  • De ontwerpsite wordt gezamenlijk besproken. Indien nodig wordt de site verder aangepast.
  • Een basale instructie over de werking van WordPress maakt deel uit van het gehele ontwerpproces;
  • Bovendien ontvangt u een beknopte schriftelijke handleiding over de werking van WordPress.

Een aantal voorbeelden

Het aantal door Webuplease gerealiseerde WordPress-websites breidt zich uit. Niet verwonderlijk gezien al de voordelen die een dergelijke site biedt. Van eenvoudig tot complex, alles is mogelijk met WordPress. Een webwinkel? Geen probleem. Contactformulier? Een kwestie van minuten. Individuele wensen op het gebied van vormgeving? Vrijwel alles is mogelijk door aanpassing van de css- en php-bestanden. En het zelf kunnen bijhouden van de site is natuurlijk een grote besparingspost.

Reacties zijn gesloten.